Referanser

Helårstelt Vinterisolert spikertelt fra ScandiCamp

Design ditt eget helårstelt / spikertelt på ScandiCamp's webside for "Egen design". Send forespørsel til oss og få tilbud med reduserte priser. 

                                                          NÅ, IKKE BARE SPIKERTELT / HELÅRSTELT, MEN OGSÅ HYTTER

‎Stig Sundkvist‎
Takk for godt gjennomført leveranse av ScandiCamp helårstelt til vår plass på Haglebu Feriesenter. God informasjon underveis i hele prosessen av Steinar og Davids og veldig god kvalitet og finish på resultatet. I tillegg til en veldig god og pen løsning merkes det også at ScandiCamp er svært solid. Den solide kvaliteten var avgjørende for vårt valg da det til tider en veldig store snømengder på Haglebu. Den smarte løsningen "Ut på tur aldri sur" er for oss som reiser med campingvognen om sommeren et kjempepluss. Nå gleder vi oss til å ta hytta i bruk i vinter.
TorbjørnL
Scandicamp kan absolutt anbefales. Effektive og løsningsorienterte med sans for detaljer. Finish og løsninger som eg ikkje har sett hos andre tilsvarende leverandører. Montering av dyktige og imøtekommende og profesjonelle montører.
10.10.2018.
Aage Christiansen
Fikk satt opp spikerteltet vårt i Holmfoss 29.09.18. Vi var veldig fornøyde med service og kvaliteten på arbeidet. Dyktige montører.
Jon-Arne
Vi er kjempefornøgde med vårt heilårstelt. God service og oppfølging.Trivelige, flinke og effektive karer som monterte teltet.
Brian Nielsen.
Fikk levert vårt spikertelt fra Scandicamp I starten av September. Fra bestilling til oppsetting og tilpasning igjennom hele prosessen har vi følt oss godt ivaretatt. Vi bestilte telt et EI30 telt, som er med 10 cm vegger og tak, som gjør det er mer brannsikkert og i henhold til Nye/kommende regler som jeg forstår. Det er blitt utrolig bra og vi har inntil nu kun brukt gulvvarme til å varme det opp, da det er så godt isolert. Vi fikk det levert med ekstra overbygg, lys og platting, så det var helt ferdig til innflytting da vi fikk nøklene. David og hans folk som monterte gjorde et bra stykke arbeid og hadde hele tiden tid til å informere om fremdrift og hvordan ting blev gjort, er super fornøyd.
Wenche Lindberg Wang
Vi er veldig fornøyd med hytta vår fra Scandicamp, og anbefaler andre som ønsker å kjøpe, å gjøre det samme som oss. Takk til Steinar for god hjelp til tegning av hytte og for forslag til gode løsninger. Takk til Davids for utmerket service, og meget godt utført arbeide. Terningkast 6
Sigrid og Per Arne Kristiansen
Vi fikk satt opp vårt scandicamp 12. juni 2018 og vi er strålende fornøyd med det. Gutta jobbet som helter og vi er stolte av vårt helårstelt. Kan anbefales på det sterkeste.
14.06.2018.
Øyvind Hopland
Flott service, dyktige håndverkere og gode løysinger. Ingenting å sette fingeren på. Positiv opplevelse. Anbefales
Pål Thorsen
Jeg er meget fornøyd med servicen fra selger til montører. Alt ble levert i rett tid. Det ble også overlevert til meg, uten noen form for avvik. Dette står det respekt av. Her går jeg for terningkast 6. Gjør som meg, velg ScandiCamp. Tusen takk for handelen :-)
Geir K
Helt enestående service fra bestilling til ferdig oppsatt hytte. Serviceinnstilte montører med skikkelig ståpå vilje med faglig kompetanse. Tørr å påstå at vi har fått en av de mest detaljrike hytta med best finish på campingplassen. Kan trygt anbefale
Lindy Kesanen Paulsen og Eva Lilloe-Larsen
Fikk satt opp nytt tilbygg denne uka.Veldig bra utførelse..Gleder oss til sommeren 2018 og tror vi får mange flotte sommerdager her på Saltnes.Er fornøyd med service og kvalitet og kan bare anbefales Scandicamp
Morten Bjerkseth
Da var ‘’hytta’’ på plass. Takk til selger Steinar, Dāvid og gutta som monterte. Veldig ryddig opplegg fra alle i Scandicamp
17.04.2018.
Tor Kjetil
Kjempeservice fra hyggelige og dyktige karer! Veldig fin prosess fra bestilling til ferdig montert hytte. Topp kvalitet både på montering og utførelse av hytta. Takk
18.12.2017.
Bo Lennart Johansson-Filipsson
Vi er veldig fornøyd så langt, alle har virkerlig ytt topp service, alt fra overlegent best tegning og tilbud til en fantastisk stå-på-instilling for å få alt ferdig, selv i full snøstorm. De jobbet dag og natt. Nå er vi veldig spent på resultatet. Tror ikke vi blir skuffet. Vi kan virkelig anbefale Scandicamp.
Johnny Skatvdt
Ja dette var bra meget gode hjemme sider,god oversikt i kontrakten på priser og hva en skulle betale for.meget bra oppfølging .AvSteinar alltid hygglig og blid på telefonen.Meget godt fornøyd med produktet,dette blir og anbefalle till andre.Takk igjen til dere alle i Scandicamp hilsen Johnny
Bent og Randi Olsen
Vi fikk satt opp våres "telt" i helga. Er suuuuper fornøyd. Helt fra vi bestemte oss for scandicamp har vi bare positivt å si om dem. Veldig enkelt tegne program, og så koselig selger. Og gutta som kom å skulle sette det opp var kjempe koselige. Har aldri sett noen som har jobbet så rask og effektivt. Super flinke. Vi vil anbefale på det sterkeste å kjøpe scandicamp. Alt var bare positivt. Får ikke full rost både folka og telte.
Annbjørg
Fikk satt opp spikerteltet på fredag 9/5, som var med regn og vind fra morgen til kveld. De startet ca.kl. 09 om morgenen og var ferdig ca.kl.23 om kvelden.(Sikkert gjennomvåte) Om de hadde pauser, veit vi ikkje, for vi var ikkje der om dagen. Dagen etter kom de og vasket av alt og såg over at alt var ok. Det står ett spikertelt fra VeeCamp og ett fra MesterCamp fra før her, men det vi har er HYTTE ikkje spikertelt. Veldig bra utført. Gleder oss til å innrede ferdig.
Ivan Viberg og Torill Mæhre
Rubingen Camping nr 70, Saltnes: Vi valgte å går for "full pakke" (inkl. hel vegg mot vognen og isolert platting med vanntette sponplater samt Berry Alloc gulv) av hva ScandiCamp kan tilby og i dag angrer vi ikke på det, utrolig mange flotte løsninger med gode og fine detaljer. Spenningen var stor da Davids & ankom Rubingen. Forventningsfull som jeg stilte jeg opp 2 timer før de ankom :) Etter en hilserunde og en prat startet de jobbingen umiddelbart - og du verden for et samkjørt team. Utrolig effektiv og rask jobbing ble registert med en gang, utrolig arbeidsmoral og hyggelige mennesker. Kommunikasjon og oppfølging før, underveis og i etterkant har vært helt topp, derfor vil jeg på alle nivåer anbefale ScandiCamp til alle mine venne og kjente. Davids & tok også på seg jobben med å bygge trerrassen til oss - 37kvm stor terrasse ble satt opp i rekordfart og med en meget god og solid utførelse. Alt i alt er vi meget fornøyd, alt er utført til punkt og prikke slik det ble avtalt ved kontraktsskriving. Som nevnt har det vært topp kommunikasjon før, underveis og i etterkant. ScandiCamp har utrolig floytte løsninge både ut og inne, selv ute- og innelys kan dimmes og på denne måte skape en god stemning. Oppsumeringsvis vil vi takke Davids og ScandiCamp for supre løsninger - vi er superfornøyde. TAKK Avslutningsvis vil vi bare si at vi, på det varmeste kan og vil anbefale ScandiCamp til venner, kjente og ukjente.
Britt og Roar Nordhagen
Meget fornøyd med oppsetting av hytta vår som ble satt opp på Høysand veldig bra arbeide og kvaliteten er helt topp kan anbefales på det sterkeste.
22.05.2017.
Solveig og Jan Helge
Forteltet ble satt opp nå sist uke og vi er kjempefornøyd med slik det har blitt, kvalitetsmessig virker dette meget bra. God dialog underveis med Øyvind og Davids som var opptatt av å finne gode løsninger sammen med oss. Første Scandicamp på vår campingplass, vi vil trygt anbefale dette også til andre. Vi gleder oss til sommer og ferie i vogna med nytt fortelt!
Ruth Karin og Stian Rønningen
Vi var også noen av de fornøyde kundene som kjøpte hytte av Scandicamp på messe i Lillestrøm 2016. Hytta er av utmerket kvalitet og med flotte detaljer. hytta ble satt opp til avtalt tid og pris. dette er ett produkt og ett firma vi kan sterkt anbefale til alle som har tenkt tanken på å skaffe seg hytte til helårscamp. Takk for godt samarbeid.
Hanne og Thorstein Riiser
Vi kjøpte Scandicamp på messa i Lillestrøm 2016. Valget var egentlig ikke vanskelig, nest best på pris og klart best på design.David og to hjelpere kom fredag 28 april og på lørdag kveld var hytta på 4x8 m ferdig. David fortalte at det var en liten design utfordring med to sammenhengende takutstikk, men det ble helt perfekt. Takker for et flott hus og kan anbefale Scandicamp til alle.
May-Rita
Fikk satt opp vår scandicamp på Bispen camping i Skjåk i slutten av april-17. Vi var på caravanmessa på Lillestrøm høsten-16 for å bestille spikertelt, og som uerfarne campere var det lett å gå seg vill i "jungelen" av tilbud, men Scandicamp utmerka seg raskt med kjempegod kundemottakelse, flotte løsninger og ikkje minst det klart fineste utseende på utstillingsmodellen. Når vi så fikk det klart beste tilbudet og i tillegg den beste servicen vi kunne ønske oss, var det som å vinne i Lotto. Når David og medarbeiderene hans kom for å montere var spenningen stor, og dei leverte også her, ein utrulig arbeidsinnsats og kvalitet på jobben som vart utført. Så vil du ha eit kvalitetsprodukt og setter pris på kjempegod kundeservice, så velger du klart SCANDICAMP. Og der er også 5 års garanti
Håkon Holtan
Fikk satt opp vårt Scandicamp nå på tirsdag 2.5.17 helt etter avtale. Kjempefornøyd med servicen og oppfølgingen helt fra vi ba om tilbudet til det var satt opp. Alt har gått helt som avtalt og det er meget høy kvalitet på jobben de har gjort når de satte opp Scandicampen. Har absolutt ikke noe å utsette på dette og vi er strålende fornøyde med resultatet. Vi kommer til å anbefale Scandicamp til alle vi kjenner som skal ha Spikertelt. Gjør som oss så kjøp det hos Scandicamp og vær sikker på du får topp service og høy kvalitet.
May Britt
Fikk vårt telt 7,5x4 satt opp i uke 14, er kjempefornøyd med både telt å servicen, har anbefalt Scandicamp videre til flere. Gleder oss veldig til å starte sesongen =)
Lasse og Anne Topstad
Bestilte hytta på caravanmessa Lillestrøm , fikk satt den opp nå i november og er meget godt fornøyd . David og kollegaen gjorde en veldig bra jobb ,anbefales på det sterkeste. Håper våren kommer fort .
Ole Ferdinand Fredriksen
Meget god kundeoppfølging, raske og profesjonelle montører og ikke minst ett design som tiltalte oss. 1 mnd etter montering og mye bruk er vi strålende fornøyde. Anbefales på det varmeste.
Pål Rune jensen
Er kjempefornøyd. Her ble arbeidet utført med høy kvalitet. Monteringen ble nøyaktig og proft utført. Imponert over hvordan gutta jobbet, de tok seg tid til en liten pause....vi kommer til å glede oss til sommeren. Takk for et kjempeflott produkt. Kan anbefale produktet på det sterkeste.
Per Magne Foss
Benyttet oss av vennerabatt og kjøpte hytte samtidig med naboen. Veldig fornøyd med hytta, fine og solide detaljer. Ble kvalitetsmessig veldig bra oppført. Pent sluttresultat.
Kari Elisabeth Bergan
Kjempefornøyd med Scandicamp. 2 blide hyggelige karer som leverte før tiden. Så det var kjempebra. Fått bare positive tilbakemeldinger fra de som har sett det. Spesielt vinduer med markise og sprosser samt fine detaljer på listene rundt. Tusen takk David og Jan :)
Kåre Tjemsland
Scandicamp hytta ble ferdigmontert i uke 21 med ny isolert platting med vannfaste sponplater og Berry Alloc parkett, samt trykkimpregnerte bord utvendig ved inngangspartiet. Hytta er flott utført med fine detaljer på vindu og dørlister utvendig. Er kjempefornøyd med flott utført arbeid. Anbefales.
Trine Lise Kvanli Bakken
Tuuuusen takk for fantastisk service og og nydelig camp. Imponerende effektive og trivelige folk. Gleder meg til å bo meg inn med familien Valgte i utgangspunktet Scandicamp da jeg likte utseende. Når de i tillegg er svært konkurransedyktige på priser var ikke valget vanskelig Anbefaler Scandicamp på det sterkeste
Marianne og Inge Rugland
Vi er meget godt fornøyd med vår nye "hytte". Material kvalitet og utførelse er av ypperste klasse, alt til en konkurranse dyktig pris. Levering og montering ble gjort til avtalt tid. Kan trygt anbefales.
Trine Lise Kvanli Bakken
Må bare si meg superfornøyd med samtaler i forkant av kjøp med både Øyvind og Davids. Campen er rålekkert og jobben er gjort på en svært effektiv og tilfredstillende måte. Anbefaler Scandicamp på det sterkeste.
Kjetil T
Profesjonell dialog i perioden fra tegning til ferdig produkt. Helårsteltet har høy kvalitet med god finish. David og Jan har fokus på jobben som skal gjøres, samt at de legger sine "verdier" i produktet. Alt er levert på tid så jeg er meget godt fornøyd. Kom gjerne for et "titt", kan trygt anbefales.
Lene og Johnny
Scandicamp anbefales"Hytta"er veldig flott med fine detaljer og arbeidet er flott utført vi har hatt flere besøkende på campingen i dag som mener vi har den fineste "hytta". Vi gleder oss til å innrede hytta og vi vil bruke den så ofte vi kan. Takk for god service og rask levering
Bente Torjussen
Jeg er kjempefornøyd med " hytta " mi ! Mange fine detaljer som blir lagt merke til . Har hatt mange besøkende denne uken og bare positive tilbakemeldinger . Dere satte hytta opp i et ekstremt dårlig vær men dere stod på :) . Kan anbefales på det varmeste ! Nå håper vi alle på en fin sommer !
Erlend Grande
Meget fornøyd med hytta vår. Høster mye skryt for fine detaljer. Hadde en kjempegod dialog med dem hele veien. alt ble som avtalt, både hytte, montering og pris. Anbefales på det sterkeste.
Werner Eriksen
Meget fornøyd med oppfølgingen fra dere . Ble veldig overrasket når dere kom på befaring I påsken og vi pratet masse om hytta og om det går og bygge tak over vognen I samme utførelse . KJEMPE FORNØYD MED HYTTA. BRUKER DEN HELE TIDEN. Slipper nesten og fyre da det er kaldt ute for I hytta er det lunt og godt og varmt selv I 25 minus
Hilde og Arne Grande.
Tusen takk for det flotte forteltet/huset. Vi er sååå fornøyd:-) Fra den dagen vi bestemte oss for å kjøpe av dere, har dere opptrådt utrolig ryddig og profesjonelt! Huset var oppe før fastsatt tid. Dere har hele tiden holdt oss informert om hva som skjer. Jeg var ute på campingen for å se når dere hadde begynt å sette det opp. For en arbeidsmoral!! Igjen tusen takk! Til alle dere der ute som har planer om å sette opp noe sånt, så kan vi varmt anbefale Scandicamp:-) Til deg David, takk for hyggelige samtaler og profesjonell hjelp:-) Arne og Hilde Grande.
May Britt og Olav
Vi er nå glade eiere av scandicamp.vi er veldig fornøyd med utført arbeid og kvalitet på spikertelt.Veldig hyggelig og rutinerte folk.
Werner Eriksen
Hei . Er kjempe fornøyd med hytta gjort masse inne og alle på campingen syntes den er utrolig fin . Gleder oss masse til å bruke den I vinter .
Steinar Winther-Hansen
Vi er kjempe fornøyd med Scandicamp. Så nøye og godt utførelse av "hytta". God dialog hele veien og vi ble hørt på det vi ønsket . Når de først begynte å jobbe så jobber de effektivt og helt ferdig. "Hytta" ble montert til avtalt tid . Scorer høyt hos oss :-) ANBEFALER SCANDICAMP for dere som er på jakt etter spikertelt.
Robert
Nå har vi fått prøvd vår nye Scandicamp i noen uker. Vi har vært godt fornøyd med hele jobben, fra å finne løsninger ved hjelp av design verktøy og med avklaringer på tekniske ting. Vi følte at vi ble godt behandlet hele tiden. Det var kort leveringstid og effektiv montering. Det er god kvalitet og vi har fått bra oppfølging. Gleder oss nå til bruken fremover.
øystein
Vi har fått vår scandocamp montert på" rullestad aktiv fritid" og er meget godt fornøyd med kvalitet og proff. utført montering. Scandicamp kan anbefales hvis du skal ha tett og godt isolert telt.
09.08.2015.
Bent Espen Haugen
Jeg har fått gleden av og være en av de første kundene til scandicamp. Er meget fornøyd og de leverer kvalitet i alle ledd. Skal du kjøpe spikertelt så gjør som meg velg scandicamp.
Lita
kjjempefin hjemmeside David,god helg
28.02.2015.
JanP
Ser bra ut!
04.02.2015.

Ditt navn
Beskrivelse

Nyhet !

Fasade med trestruktur.

Design ditt eget helårstelt på "Egen design" og send din forespørsel til oss.


Levering og installasjon av helårstelt er inkludert i prisen innenfor en kjøretid på 10 timer fra Notodden.

 

Interaktivt "Egen design" program

Se video her:

 

Samarbaidspartner:

Scandicamp i samarbeid med EuroWide, deltar på Caravanmessen 2018 der de presenterer helårstelt og lysthus.