ScandiCamp AS er et norsk firma på Notodden som produserer spikertelt/ helårstelt/ vinterisolert fortelt, hytter, anneks, modulhus og lysthus. Vi leverer i hele Norge, og våre egenproduserte løsninger er moderne, fleksible og holdbare produkter som blir stadig mer etterspurt.
Alle våre produkter er vedlikeholdsfrie.

Enten du bestiller spikertelt/ helårstelt/ vinterisolert fortelt, hytte, lysthus, modulhus eller skruefrie tilbehør, setter vi vår ære i å levere høy kvalitet og vakker design til en god pris. Vi sørger for å levere dine bestillinger innenfor avtalte rammer for leveringstid, kvalitet og pris.

-Spikertelt/ helårstelt/ vinterisolert fortelt bestiller du enkelt og greit i vårt egendesign-program.

Trenger du hjelp til dette, kontakt oss gjerne på info@scandicamp.no

-ScandiCamps hytte/ anneks øker stadig i popularitet, og mer informasjon finner du her.

-ScandiCamps modulhus er vårt nyeste produkt, og passer perfekt til kunder som ønsker fleksibilitet innenfor en forutsigbar økonomisk ramme. Våre modulhus er flyttbare, ulike moduler kan kombineres med hverandre og har svært høy energieffektivitet. Trykk på bilde for å se mer: 

Vi i ScandiCamp AS gjør hver dag vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd med alle våre produkter og tjenester, og vi ser fram til å besvare din forespørsel!

Du er velkommen til utstillingshytta vår på Notodden,

 Bjørn Farmannsgate 3, hvor vi også har vårt kontor.

Ring oss på telefon 41573197 for å avtale tid.

Vi har allerede satt på kaffe til deg! :-)